Review, Samenwerking

Vervolg review: draadloze stofzuiger van Dirt Devil

Een tijdje geleden scheef ik een review over de draadloze stofzuiger van Dirt Devil. Dat bleef niet onopgemerkt op Instagram, kort daarna werd ik benaderd door Dirt Devil Deutschland. Zij waren blij met mijn review en boden mij een uitbreidingspakket aan voor de stofzuiger als bedankje: de Blade Pro Kit. Met het verzoek om hier ook nog een fotootje van te delen.

Het pakket

In mijn vorige blog hierover vertelde ik dat ik het een nadeel vond dat de stofzuiger niet beschikte over een stofzuigerslang. Afstoffen deed ik namelijk altijd met de stofzuiger en een borsteltje. Dat kon niet meer. 3x raden wat er in het uitbreidingspakket zat: een stofzuiger slang met borsteltje. Joepie (Ja, ik deed echt een vreugdedansje). Ik wist niet eens dat je überhaupt een uitbreidingspakket kon kopen…

Naast de slang zat er nog meer in het pakket:

  • Uitschuifbare kierenzuigmond
  • zachte meubelborstel
  • 2-in-1 zuigmond voor kussens en bekleding
  • flexibele zuigslang uittrekbaar tot 1.25m.
In actie

De stofzuiger

Bijna 3 maanden heb ik de stofzuiger nu in gebruik. En ik ben nog steeds erg tevreden. Hij is het niet minder goed gaan doen (wat uit mijn ervaring vaak wel gebeurt). Het is echt geen straf meer om te stofzuigen en zeker niet met de Pro Kit erbij. Ook ideaal om de auto mee te stofzuigen.

Mocht jij nou ook zo’n stofzuiger hebben (hopelijk n.a.v. mijn eerste blog hierover) dan kan ik je deze Pro Kit echt aanraden. Ik heb een Duitse versie gekregen, maar hij is ook te koop bij bol.com of Coolblue.

En ben je benieuwd naar de review die ik schreef over deze stofzuiger? Klik dan even hier. Geloof me; daarna wil jij, nee moet jij hem ook hebben!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.