Interieur, Samenwerking

Al je reisbestemmingen in huis met een wereldkaart op hout

Op Instagram vertelde ik al dat er een leuke samenwerking gaande was met wereldkaarten.nl. Alleen dit product was niet voor mijzelf, ik mocht er iemand anders mee verrassen! En op het resultaat werd ik stiekem een beetje jaloers..

Niets voor mij

Niet iedere samenwerking past bij mij. Als mijn gevoel zegt dat iets niet bij of mijn interieur mij past dan geef ik daar ook aan toe. Klinkt zo lekker cliché he, maar het is waar.
Ik werd benaderd voor een houten wereldkaart en wist meteen dat dit niets voor mij was. Afgezien van het feit dat ik de producten prachtig vindt hoor. Maar ik ben niet iemand met een enorme reisdrang en ik hoef echt niet ieder plekje op de wereld gezien te hebben. Ik houd van veilige, rustige vakanties met uitstapjes als avontuur.

Meant to be

Afijn, waarom heb ik dan toch ja gezegd? Nou: omdat ik hem cadeau mocht geven! Ik hou van cadeaus geven. En ik wist ook meteen aan wie ik deze moest geven. Mijn zwager reist veel voor zijn werk. Toevallig hadden we het weekend daarvoor een gesprek waarin hij vertelde dat hij al jaren zo’n kaart wil hebben waar hij al zijn bestemmingen op vast kon leggen. Het was er alleen nooit van gekomen. Meant to be toch?

Het resultaat en hoe hij staat

Er is zo veel keuze in materiaal, soort print en formaten dat ik het even moeilijk kreeg hoor. Maar ik koos voor de wereldkaart informatief op vurenhout planken in het formaat 60×80, mét prikvlaggetjes uiteraard. Hierop zijn alle namen van landen zichtbaar (toch handig als je je bestemmingen wilt markeren). Toen ik hem thuisgestuurd kreeg werd ik wel een beetje jaloers eigenlijk. Kijk maar even hoe mooi hij is én hoe mooi hij kleurt bij onze groene muur:

Des te leuker werd het om hem cadeau te gaan geven. Gelukkig viel hij erg in de smaak en begon mijn zwager meteen te hameren.

En inmiddels heeft hij een plekje gekregen in de woonkamer.

Mijn zwager en schoonzus hebben ook een heel tof interieur!
Kijk al die vlaggetjes!

Prachtig toch? En hoe mooi is het dat ik iemand anders blij mocht maken met iets dat tot stand is gekomen door mijn hobby? Interieurfoto’s maken en bloggen 🙂

P.S. Naast een wereldkaart kun je ook een foto op hout maken.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.