Interieur

11x de groene muur bij jullie thuis

Toen ik besloot om de muur in de woonkamer in de groene kleur mega te verven, had ik nooit verwacht er zo veel mensen mee te inspireren! Via Instagram verzamelde ik de foto’s van de resultaten. En die deel ik maar al te graag met je.

1. Cheyenne maakte ook een lambrisering ter hoogte van de deuren

Cheyenne: ‘We waren op zoek naar een groene kleur maar konden niet slagen, tot ik jouw Instagram tegen kwam!’

2. Marije gaf haar woonkamer na de verbouwing een ‘mega’ sfeer

Marije: ‘Na een verbouwing van ongeveer 1,5 jaar was het eindelijk tijd om een kleur voor de wand te zoeken. Toen ik deze kleur op insta voorbij zag komen wist het direct: Dat wordt ‘m!

3. Jennine zocht een stoere kleur voor in haar mannenhuis en koos voor ‘mega’

Jennine: ‘Na een lange zoektocht eindelijk de juiste, stoere kleur gevonden voor op onze muur via Stylynnterior. Deze prachtige groene kleur heb ik wat ruig aangebracht, want met 3 mannen in huis mag het best stoer toch?! O, enne; hij is afneembaar dus ideaal voor alle vieze kinderhandjes.’

4. Mariska kreeg de smaak te pakken en hield het niet bij één muur

Mariska: ‘Geïnspireerd door deze prachtige kleur in het huis van Stylynnterior. Doordat ik aan het zoeken was op Pinterest kwam ik dit tegen! Duidelijke foto’s en goede blog geschreven erover. Ik kreeg deze kleur niet meer uit mijn hoofd dus er zat niks anders op dan hem te proberen. Niks is gelogen ook, ik ben er helemaal weg van. Zo erg dat we de gang en keuken er ook mee gedaan hebben! I‘m in love with the color.’

5. Amber combineerde de kleur bij haar stoere bank

Amber: ‘Nog geen moment spijt gehad van deze kleur in onze woonkamer!’

6. Arianne koos voor harmonie en evenwicht

Arianne: ‘Het was tijd voor wat kleur… In mijn huis heb ik veel licht, daardoor is het niet snel te druk of te klein als er kleur wordt toegevoegd. Ik was meteen verkocht door de kleur groen bij Stylynnterior. Nu moest ik de hubby nog overtuigen want die lange muur was helemaal wit. Groen staat voor harmonie en evenwicht en is een rustige kleur. Het is verrassend wat kleur kan doen met je interieur. We hebben allemaal kleur nodig om gelukkig te zijn. Dus durf kleurrijk te leven.’

Je kunt Arianne ook volgen op Instagram @ar.home10

7. Ook Mandy, die ik al mijn hele leven ken, zit er nu mega warmpjes bij

Mandy: ‘Ik wilde wat meer warmte brengen in huis en dat is hier zeker mee gelukt. Erg blij mee!’

8. Het is nog niet af bij Stephanie maar ziet er nu al fantastisch uit!

Stephanie: ‘Wij zijn er erg blij mee. Waren even in spanning of het niet te donker zou worden maar valt reuze mee!’

9. Mijn vriendin Dilana ging voor de RAL-versie van deze kleur

Dilana: ‘De kleur van deze muur is RAL 6003 (Olijfgroen). Ik wilde graag dezelfde kleur als in het huis van Lynn. Daar mijn schilder alleen met RAL kleuren werkt, zijn we opzoek gegaan naar de juiste kleur. Ik ben super blij met het eindresultaat. Het staat zo mooi in combinatie met mijn grijze bank en zwarte meubels. Deze kleur zal je niet snel gaan vervelen! Een echte aanrader dus. Nogmaals bedankt voor de hulp Lynn!’

10. Ook mijn vriendin Siobhan koos voor deze kleur in haar nieuwe woonkamer

Siobhan: ‘Lynn heeft altijd al oog gehad voor een mooie inrichting van haar huis en die van anderen! En komt eigenlijk altijd met super goede tips, niet alleen als het om de mooie groene muur gaat, maar ook met andere gouden tips. De groene muur in mijn woonkamer zorgt voor een warme sfeer en elke keer wanneer ik mijn woonkamer ben, moet ik stiekem toch even aan mijn lieve vriendin denken.’

11. Nova besloot haar witte muren in te ruilen voor deze warme groene kleur met lambrisering

Nova: ‘Ik was de witte muren in de woonkamer zat. Maar werd al snel geïnspireerd door de groene muur van @stylynnterior. Een heel rustgevende kleur, super blij mee!’

Ook geïnspireerd?

Onwijs leuk om al jullie foto’s te mogen ontvangen en te zien wat de kleur bij jullie thuis doet! Zo zie je ook dat het niet eens uitmaakt welke stijl je in huis hebt, hij past vrijwel overal bij.

Ben jij ook geïnspireerd geraakt en vind je het leuk om jouw foto hier terug te zien? Stuur mij dan even een berichtje via een reactie hieronder, een e-mail of via Instagram.

Dit vind je misschien ook leuk...

4 Reacties

 1. Als ik het goed zie en heb gelezen heb je 2 kleuren groen gebruikt op 1 muur. Rechts een lichtere kleur dan links. In het midden heb je de 2 kleuren in elkaar laten overlopen (dus geen lijn). Ik was benieuwd hoe je dat voor elkaar had gekregen.

 2. Hele mooie inspiratiefoto’s! Ik zie dat de kleuren groen heel mooi in elkaar overlopen. Hoe heb je dat voor elkaar gekregen? Shar

  1. Leuk om te horen! Wat bedoel je precies met het overlopen van de kleuren groen?

   1. Anoniem zegt:

    Als ik het goed zie en heb gelezen heb je 2 kleuren groen gebruikt op 1 muur. Rechts een lichtere kleur dan links. In het midden heb je de 2 kleuren in elkaar laten overlopen (dus geen lijn). Ik was benieuwd hoe je dat voor elkaar had gekregen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.