Interieur

Over de nieuwe groene muur

In ons vorige huis hadden we een groene muur die inmiddels vrij bekend is geworden. Nog steeds krijg ik regelmatig vragen en opmerkingen over deze kleur. Ik twijfelde enorm of ik hem in ons nieuwe huis weer terug wilde laten komen. Dat hebben we niet gedaan, maar toch kozen we weer voor groen.

Ook over deze kleur krijg ik regelmatig vragen, dus besloot ik er weer een blog over te schrijven.

Camouflage Green

De nieuwe muurkleur is geworden: Camouflage Green van Flexa Creations. We kozen deze omdat hij iets lichter en wat minder hard groen is. Maar ook omdat we in een nieuw huis toch nét een ander sfeertje wilden, maar nog geen afscheid konden nemen van het groen.

Tip: op de website van Flexa kun je je laten inspireren welke kleuren je goed kunt combineren met deze!

Is dit wel groen?

Toen ik begon met verven schrok ik heel even van de kleur. Het leek helemaal niet groen en ik was echt bang dat het niet mooi zou worden. Sven adviseerde me om het gewoon even af te maken en het geheel te bekijken, dus ik maakte het af. Ik vergeleek het denk ik ook nog te veel met de kleur mega. Toen ik klaar was en het resultaat zag klopte het gewoon! Het is een subtiele groene kleur en door de dag heen lijkt het met de lichtinvallen weer net een ander kleurtje.

Het is een hele warme, sfeervolle kleur. Als je op zoek bent naar een kleur groen die niet té aanwezig is, dan kan ik je deze zeker aanraden.

Wat vind jij van deze kleur? Zou jij hem thuis gebruiken? Laat het weten in een reactie hieronder!

Wil je niets meer missen van mijn blogs? Schrijf je dan in voor e-mail notificaties onder de reacties.

Dit vind je misschien ook leuk...

9 Reacties

 1. Marjan zegt:

  Hoi, wat leuk om te zien hoe jij combineert met de camouflage groene muur. Wij hebben ook zo’n kleur muur en verder wit, maar ik wil het wat warmer in huis maken. Jij hebt een wand ernaast een andere kleur gegeven zie ik, komt die uit dezelfde serie?

  1. Hi! Dankjewel voor je compliment 🙂 Nee dat is jute van Rust-Oleum. Ook een hele mooie kleur!

 2. Lisa zegt:

  Hey, heel mooi, wij gaan ook voor het groene thema. Welke witte verf gebruikte je? Ik zoek een een die niet geel-achtig wordt en die fris maar niet kil aanvoelt. Tips?

 3. Hallo, heel mooi tapijt ook! Vanwaar is deze? X

  1. Dankjewel! Die is van Karwei. Varamin heet ie.

 4. Nice! What colour do you have on the other wall? We have the camouflage green on the long tv wall but no idea what colour to combine it with on other walls….they are all still just white.

  1. Thanks! That is the color ‘jute’ from Rust-Oleum!

 5. Hoi, wat een leuke bank!

  Waar heb je die vandaan als ik vragen mag?

  1. Hoi! Dit is model Demeern van Woonexpress 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.