Interieur

Overkapping stylen met rotan

Lentekriebels! En daarom ging ik vast de tuin in. In samenwerking met Xenos ging ik aan de slag met het stylen van rotan meubelen in de overkapping voor een heerlijk Bali sfeertje. Kijk je mee?

Hebben jullie ook het idee dat deze winter eeuwig heeft geduurd? Gelukkig beginnen de temperaturen nu weer een beetje te stijgen en schijnt het zonnetje vaker. Onze tuin ligt pal op het zuiden en vrij ingebouwd, dus we kunnen al vrij snel lekker buiten zitten. Daarom ging ik al lekker aan de slag met het stylen van de overkapping.

Overkapping stylen: de basis

Om te beginnen heb je natuurlijk meubels nodig. Ik laat je in deze blog de rotan bank Bahama, rotan bank Bandung en rotan kuipstoel Semarang (zwart) zien.

productafbeelding rotan bank Bahama
productafbeelding rotan bank Bandung
Productafbeelding rotan kuipstoel Semarang

De rotan meubelen combineerde ik met accessoires uit de woonstijl Isla Bonita. Instant vakantiegevoel! Ik koos onder andere voor een rotan salontafel, kussens, een plaid om ’s avonds lekker onder te kruipen, terra vazen, een windlicht en spiegels voor aan de wand.

Overkapping stylen: het resultaat

Het leuke aan deze luchtige meubels is dat je ze op verschillende manieren neer kunt zetten en stylen. En ze zijn licht van gewicht, dus ook makkelijk te verplaatsen. Je hebt je hele zithoek zo in de zon gezet op je terras! Het rotan geeft een hele fijne sfeer, je waant je toch bijna in Bali (bijna hé). Zie hier het resultaat. Kom maar op met die zomer!

Setting styling rotan meubelen
rotan meubelen in de overkapping met accessoires
vooraanzicht overkapping stylen rotan meubelen
rotan stoel zwart stylen
Stoel rotan styling
close-up styling overkapping
close up styling overkapping

Welk item is jouw favoriet?

Ik ben heel benieuwd wat jullie van het resultaat vinden en welk item jij wel ziet shinen bij jou in de tuin. Laat het vooral weten in een reactie!

Bekijk alle tuinmeubelen bij Xenos en ga zelf ook aan de slag!

Deze blog is geschreven in samenwerking met Xenos.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.