Over mij

Hi! Wat leuk dat je er bent. Ik zal even wat over mezelf vertellen. Mijn naam is Lynn, 23 jaar oud. Mijn werk heeft alles te maken met  social media en het maken van content. Creatief bezig zijn is iets wat ik graag doe en daar is ook mijn passie voor interieur door ontstaan. Op Instagram ben ik nu een tijdje actief met het maken van interieurfoto’s en in een korte tijd heb ik best al veel volgers gekregen. Toch merkte ik dat ik meer wilde dan alleen foto’s maken en delen en besloot deze blog te starten.

Veel voor weinig. Dat is een uitspraak die mijn moeder maar al te vaak heeft gedaan. Ze heeft mij er ook een mee aangestoken. Daarnaast ben ik nog jong en is het leven al duur genoeg, dus probeer ik mijn ideeën altijd zo goedkoop mogelijk toe te passen. Al met al genoeg redenen om te gaan starten met bloggen, vond ik. En ik hoop dat jij het net zo leuk vindt als ik, dat ik je kan inspireren met mijn budget interieur ideeën en door een beetje van mijzelf met jullie te delen.

Samenwerken?

Heb je een leuk idee, vraag of wil je een samenwerking met mij aangaan? Stuur dan een e-mail naar lynn@stylynnterior.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.