Hi! Wat leuk dat je er bent. Mijn naam is Lynn, 25 jaar oud en woon samen met mijn man Sven. Naast het geven van interieuradvies en het delen van interieur inspiratie ben ik parttime werkzaam als social media specialist. Ik hou van planten, de kleur groen en bitterballen.

Ik ben eigenlijk altijd creatief bezig. Daar is ook mijn passie voor interieur door ontstaan. Sven is ook creatief én heel handig, dus er wordt veel ge-DIY-ed hier in huis. Begin 2020 kochten we een fijn rijtjeshuis in Capelle a/d IJssel en zijn deze (voornamelijk zelf) van top tot teen aan het verbouwen.

Interieur inspiratie voor elk budget

Veel voor weinig. Dat is een uitspraak die mijn moeder maar al te vaak heeft gedaan. Ze heeft mij er ook een mee aangestoken. Ik probeer mijn ideeën altijd zo betaalbaar mogelijk toe te passen en ben altijd op zoek naar de juiste prijs/kwaliteit verhouding. Ik wil met Stylynnterior graag laten zien dat een mooi interieur mogelijk is met ieder budget.

Ik hoop dat jij het net zo leuk vindt als ik, dat ik je kan inspireren met mijn (budget) interieur ideeën en door een beetje van mijzelf met jullie te delen. Je kunt mij ook ook volgen op Instagram, Pinterest en Facebook.

Interieuradvies

Het delen van interieurinspiratie begon als een hobby. Ondertussen kreeg ik steeds vaker verzoeken van mensen in mijn omgeving of ik met ze mee wilde denken over hun interieur. ‘Hier moet je echt iets mee doen’, zeiden ze dan. Ik volgde de opleiding Interieurstylist aan de Interieuracademie en begin 2021 schreef ik me in bij de KVK: mijn bedrijf Stylynnterior was een feit! En wat een mooie opdrachten heb ik al mogen doen. Ook in mijn interieuradviezen wil ik laten zien dat mooi wonen mogelijk is met ieder budget.

Dus ga je verhuizen of is je huis toe aan een upgrade en weet je niet waar je moet beginnen? Of lukt het je maar niet om de eenheid en sfeer waar je behoefte aan hebt te krijgen in je woning en kun je wel wat hulp gebruiken? Tijd om er werk van te maken met een betaalbaar interieuradvies en jouw woonplezier naar een hoger niveau te tillen. Van kleuradvies tot indelingsplan: ik denk graag met je mee!

Gesponsorde content en affiliate links

Op mijn blog maak ik gebruik van affiliate links. Bijvoorbeeld in links naar producten. Als jij een product koopt via een van deze links, krijg ik een klein percentage commissie. Zo help jij mij en mijn blog om nieuwe content te kunnen blijven maken en te kunnen blijven groeien, het kost jou niets extra!

Daarnaast kan je gesponsorde content voorbij zien komen. Bijvoorbeeld omdat een blog in samenwerking is gemaakt (dit vermeld ik er altijd bij). Maar dat doet niets af aan wat ik over het product of bedrijf schrijf.

Je kunt ervan uitgaan dat ik zelf 100% achter alle content op deze blog sta en niets zal publiceren of aanprijzen waar ik zelf niet achter sta. Deze manier van bloggen maken het voor mij alleen wél mogelijk om van mijn hobby mijn werk te maken en jullie te kunnen blijven inspireren!

Samenwerken?

Heb je een leuk idee, vraag of wil jouw bedrijf een samenwerking met mij aangaan? Bezoek de pagina samenwerken met Stylynnterior of neem contact met mij op!

3 Reacties

 1. Goedendag, ik heb een vraag, ik ben heel enthousiast over je toilet met Moorse tegels en beton cire muur.
  Welke kleur beton cire heb je hiervoor gebruikt? Want de kar is door het licht niet echt goed te zien.
  Mvg Eric

 2. Bart Laurijssen zegt:

  hey, blij je artikel gevonden te hebben. ga ik ook maken.
  zeker in een huurwoning wil ik er geen paar 100€ aan geven.
  Ik wil ook een dubbele maken maar wat doe ik met de middelste steun?
  die kan toch niet tot tegen de muur komen want de verwarming zit in de weg? of zie ik dat verkeerd?

  alvast bedankt
  bart

  1. Ik snap niet wat je bedoelt me de middelste steun die in de weg zit? In principe zorg je aan de voorkant voor wat ruimte zodat hij ervoor kan staan toch?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.