Over mij

Hi! Wat leuk dat je er bent. Mijn naam is Lynn, ik ben 24 jaar oud en woon samen met mijn verloofde Sven. Naast het delen van interieur inspiratie ben ik parttime werkzaam als social media specialist. Ik ben eigenlijk altijd creatief bezig. Daar is ook mijn passie voor interieur door ontstaan. Sven is ook creatief én heel handig, dus er wordt veel ge-DIY-ed hier in huis. Begin 2020 kochten we een fijn rijtjeshuis in Capelle a/d IJssel en zijn deze (voornamelijk zelf) van top tot teen aan het verbouwen.

Interieur inspiratie voor elk budget

Veel voor weinig. Dat is een uitspraak die mijn moeder maar al te vaak heeft gedaan. Ze heeft mij er ook een mee aangestoken. Daarnaast is het leven al duur genoeg, dus probeer ik mijn ideeën altijd zo goedkoop mogelijk toe te passen. Ik wil graag laten zien dat een mooi interieur mogelijk is met elk budget. Al met al genoeg redenen om te gaan starten met bloggen, vond ik.

Ik hoop dat jij het net zo leuk vindt als ik, dat ik je kan inspireren met mijn budget interieur ideeën en door een beetje van mijzelf met jullie te delen. Je kunt mij ook ook volgen op Instagram en Pinterest :).

Samenwerken?

Heb je een leuk idee, vraag of wil je een samenwerking met mij aangaan? Stuur dan een e-mail naar lynn@stylynnterior.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.