Stylynnterior is een interieurblog waar je interieur inspiratie (in de breedste zin van het woord) kunt vinden. Denk aan verbouwingen, DIY, reviews en (budget)tips, maar ook persoonlijke- en verbouw-updates van mij (Lynn).

Daarnaast ben ik ook actief op Instagram, Pinterest en Facebook en heb ik als social media specialist ervaring opgedaan met het draaien van (betaalde) campagnes op Facebook, Instagram en LinkedIn.

Mijn doel met Stylynnterior is om te laten zien dat mooi wonen mogelijk is met ieder budget. Heb je hulp nodig bij het creëren van content? Of wil je mensen aanspreken die interesse hebben in wonen en interieur en past de sfeer en stijl van Stylynnterior bij jouw bedrijf? Dan is een samenwerking met Stylynnterior interessant voor jou!

Cijfers en mogelijkheden

Omdat elke campagne of promotie vraagt om een passende aanpak, zijn er verschillende mogelijkheden voor een samenwerking. Een blog of een post, verhaal of video op Instagram? Of misschien heb je zelf al specifieke wensen? Uiteraard kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden en wat past bij jouw wensen en de doelstellingen van je bedrijf.

Kanalen en cijfers (januari 2021)

Stylynnterior.com: 19.030 unieke bezoekers en 21.854 weergaven.
Instagram: 6.843 volgers.

Ben je enthousiast geworden? Voor tarieven of meer informatie kun je contact met mij opnemen!

Lynn@stylynnterior.com
06-26282733
KvK-nummer: 81732538